Scroll Top

PROJECTE INTERDISCIPLINARI: “EL NOSTRE POBLE: L’ALCÚDIA”

Al llarg d’aquest curs, l’alumnat de 1r, 3r i 5é de Primària hem realitzat el projecte interdisciplinari “El nostre poble: L’Alcúdia”. 

Per a dur a terme aquest projecte hem partit d’un context real i proper. S’ha utilitzat una metodologia on s’ha treballat l’aprenentatge de manera més globalitzada i competencial, s’han aplicat coneixements de diferents àrees, s’ha incentivat el procés d’investigació i el treball cooperatiu, s’ha potenciat que l’alumnat siga més autònom i independent i hem pogut connectar l’escola amb el seu entorn més pròxim.

Hem conegut la història del nostre poble mitjançant eixides, en les quals hem observat i analitzat els monuments i edificis més rellevants. També hem elaborat murals en grup, exposicions orals, treballs d’investigació, treball individual i activitats digitals, entre d’altres.

Com a tasca final del projecte vam representar la nostra “Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto” a les famílies, professorat i alumnat. Tots junts vam compartir aquesta emoció alcudiana tal com la vivim cada setembre en honor a la nostra patrona. 

VISCA LA MARE DE DÉU DE L’ORETO!!!