Scroll Top

Projecte Els Dinosaures

L’alumnat de primer de primària hem retrocedit en el temps uns quants milions d’anys per a conéixer els dinosaures.

Al llarg del primer trimestre hem treballat el projecte interdisciplinar “L’era dels dinosaures”, un període molt remot on l’ésser humà no va coexistir amb els dinosaures.

Per a dur a terme este projecte hem utilitzat una metodologia activa com rutines de pensament, treball cooperatiu, exposicions orals, autoavaluació… on l’alumnat ha sigut protagonista del seu aprenentatge. Entre altres activitats hem fet manualitats i tallers com la creació de fòssils de dinosaure i han experimentat de primera mà l’ofici del paleontòleg buscant fòssils entre el sòl.

Hem conegut alguns tipus de dinosaures, cóm van nàixer, cóm es desplaçaven, la seua alimentació, cóm es defenien i la seua extinció. Han aprés que tenen simil·lituds amb els animals actuals, com per exemple el braquiosaure i la girafa. Finalment s’han conscienciat del respecte que hem de tindre per la natura, ja que si no ho fem, podem perdre la seua bellesa i la diversitat de les diferents espècies d’éssers vius.

Hem acabat el projecte fent una gimcana on mitjançant el joc hem consolidat els continguts tractats al llarg del trimestre i ho hem passat d’allò més bé.