Scroll Top

Ens agrada la tardor

Els alumnes de 3 anys han treballat al llarg del 1er.Trimestre el projecte “ M’agrada la tardor”.

Els xiquets d’aquesta edat, senten una gran curiositat i interès per observar l’entorn i el que els envolta. Descobrir els canvis que es realitzen, sobretot en la naturalesa, amb l’arribada de la tardor, serà una vivència significativa per al seu desenvolupament. A més els diferents successos i elements que apareixen en la tardor com són les noves peces de roba, els hàbits dels animals en aquesta època de l’any, les fulles que cauen, el vent, la pluja… criden l’atenció dels més xicotets, el que els incita a investigar, experimentar, conèixer i aprendre els principals esdeveniments que sorgeixen en aquesta estació.
Per això, per a ajudar-los en el seu creixement personal plantegem activitats que estan basades en el joc, imprescindible en aquestes edats.

A partir del conte “Les tres fulletes”, els xiquets han anat coneixent els colors de la tardor, els canvis produïts en l’entorn natural per la climatologia….

La nostra aula s’ha omplert de vida. En els diferents espais han sorgit nous trets relacionats amb la tardor. En el racó de joc simbòlic tenen fruits de veritat per a jugar a la botiga i aprendre els fruits de la tardor, hem anat construint un mural amb elements propis d’aquesta estació, el racó de la naturalesa ha anat omplint-se d’elements de la tardor com diferents fulles per a classificar, cistelles amb pinyes per a agrupar ……

En definitiva, els xiquets han aprés coses sobre la tardor, experimentant i vivenciant amb el seu cos.

Ací vos deixem una xicoteta mostra.