Scroll Top

Projecte Unitat CLIL: Dalí, paint me a dream!

Els alumnes de 5é i 6é de Primària hem treballat al llarg del 1r Trimestre, dins de l’àrea d’Arts and Crafts, la Unitat CLIL: DALI, PAINT ME A DREAM.

Amb aquest treball hem aproximat als alumnes al món del Surrealisme. De la mà d’un artista polifacètic, extravagant i amb una imaginació inesgotable han descobert tot un univers de rellotges tous, elefants amb cames llargues, creus hipercúbiques, ulls del temps, llavis de rubí…

Al llarg d’aquesta unitat hem treballat diferents tècniques artístiques per tal de reproduir o de reinterpretar algunes de les seues obres més conegudes, així hem emprat la tècnica del calc o impressió amb ceres per a l’obra “La persistència de la memòria”, la tècnica  del collage per al quadre “Muchacha en la ventana” dedicat a la seua germana Ana María o la manipulació d’imatges mitjançant el retallat a partir de la seua cara.

També hem utilitzat la tènica del puntillisme amb el logo que va crear per al  “Chupa-Chup” i ens hem divertit realitzant un autoretrat imitant els ulls bojos i el seu bigot tan característic. I com no, ens hem emocionat amb la cançó que  el grup Mecano li va dedicar a ell i a la seua estimada Gala.

Com a tasca final, per grups han elegit un dels seus quadres i han realitzat la seua pròpia interpretació com a homenatge a aquest gran geni.

Finalment, hem acabat aquesta Unitat amb la realització d’un quadre de Nadal al més pur estil dalinià.

Ací vos deixem algunes mostres del treball realitzat pels nostres alumnes, que han demostrat ser uns grans artistes!!!